Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

15 april 2022: versoepelingen coronamaatregelen in Nij Smellinghe

Op vrijdag 15 april 2022 versoepelen wij de coronamaatregelen in ons ziekenhuis. Meer informatie over de nog geldende maatregelen vindt u op: www.nijsmellinghe.nl/corona

Mondneusmasker

U hoeft geen mondneusmasker meer te dragen bij een bezoek aan Nij Smellinghe. Vindt u het prettiger om wel een mondneusmasker te dragen? Dan liggen ze voor u klaar bij de Hoofdingang en Polikliniekingang. Heeft u klachten die passen bij het coronavirus COVID-19? Doe een test. Bij een negatieve test (maximaal twee dagen oud) mag u naar Nij Smellinghe komen. We verzoeken u om een chirurgisch mondneusmasker type IIR te dragen. Onze medewerkers dragen een chirurgisch mondneusmasker als zij zorg verlenen binnen 1,5 meter.

Bezoek aan ons ziekenhuis

Heeft u een afspraak op de Polikliniek? Dan is het weer toegestaan om iemand mee te nemen. Onze huidige bezoekersmaatregelen op de verpleegafdelingen blijven van kracht. U vindt meer informatie op onze website. Voorafgaand aan uw bezoek aan Nij Smellinghe vragen wij u om de gezondheidscheck te doen. Daarnaast adviseren wij u om een zelftest af te nemen voor uw bezoek.

Basisadviezen

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen hebben we een aantal basisadviezen:

  • Gun elkaar de ruimte
  • Was uw handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog
  • Doe voor uw bezoek aan Nij Smellinghe een zelftest
  • Haal een vaccin, booster of herhaalprik