Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

1.000ste baby geboren in Nij Smellinghe!

1.000ste baby

Op 17 november 2021 is Jinthe geboren in Nij Smellinghe, de duizendste baby in 2021! De trotse ouders en hun pasgeboren kindje maken het goed! Om dit te vieren kregen ze een bos bloemen en een mooi muziekdoosje overhandigd.

Alle zorg op één plek

Jinthe is geboren op de nieuwe Kraam- en Kinderafdeling van Nij Smellinghe. Deze afdeling is ruim opgezet met veel daglicht en heeft alle gemakken en moderne voorzieningen. Alle zorg voor moeder en kind vindt plaats op één plek, zodat ze dichtbij elkaar kunnen blijven. De artsen en verpleegkundigen van de Kraam- en Kinderafdeling werken nauw samen om de best mogelijke zorg te bieden.

Zwangerenvoorlichting

Ben je zwanger en wil je meer informatie over bevallen in het ziekenhuis en/of thuis? Het Verloskundig Samenwerkingsverband Drachten en Omgeving organiseert voorlichtingsavonden voor zwangeren. In verband met het coronavirus zijn de voorlichtingen dit jaar online te volgen via Instagram: www.instagram.com/vrouwkind_nijsmellinghe. De eerstvolgende voorlichting is op dinsdagavond 30 november.