Spring naar inhoud

Martini niercentrum

Behandeling bij nierfalen

Dialyse is een intensieve behandeling, die u ondergaat wanneer u kampt met nierfalen. Hiervoor verblijft u drie keer per week een dagdeel in het ziekenhuis. Het Martini Niercentrum heeft een locatie in Nij Smellinghe, zodat u dichtbij huis gedialyseerd kan worden.

Praktische informatie

De locatie van het Martini Niercentrum in Nij Smellinghe beschikt over 27 dialysestoelen, verdeeld over drie groepen per week. Het Martini Ziekenhuis is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het personeel. De zorg met betrekking tot uw nieraandoening wordt geleverd door specialisten van beide ziekenhuizen.

Meer informatie vindt u op de website van het Martini Niercentrum.

Martini Niercentrum

Route

Naar het ziekenhuis

Naar de Dialysekliniek

Openingstijden

Meer informatie over de openingstijden vindt u op de website van het Martini Niercentrum.

Voorbereiden op een bezoek

Meer informatie over het eerste bezoek vindt u op de website van het Martini Niercentrum.

Aandoeningen

Als u last hebt van nierfalen, betekent dit dat uw nieren niet meer goed werken. Gif- en afvalstoffen worden niet meer goed via urine uit uw lichaam gehaald. Nierfalen zijn altijd het gevolg van een andere aandoening.

Behandelingen

Nij Smellinghe beschikt over een volwaardige dialyseafdeling met genoeg plaats voor alle patiënten uit onze regio. In onze moderne, lichte ruimte hebben we negen stoelen tot onze beschikking. De stoelen zijn van alle gemakken voorzien, zodat u tijdens de dialyse een zo aangenaam mogelijk verblijf heeft. Meer informatie vindt u op de website van het Martini Niercentrum.

Kwaliteit

Voor de regio’s Zuidoost-Friesland, Groningen en Noord-Drenthe biedt het Martini Niercentrum poliklinische zorg bij nierfalen en nierfunctie-vervangende behandelingen. Het centrum beschikt over het HKZ-certificaat, een bewijs dat het centrum volgens de nieuwste landelijke richtlijnen werkt en de zorg veilig en adequaat heeft georganiseerd. Het Martini Niercentrum heeft ook een locatie in Assen.

Wat fijn dat het mogelijk is om dialyse dichtbij huis te doen!