Spring naar inhoud

Apotheek

Nij Smellinghe heeft meerdere apotheken. Er is een ziekenhuisapotheek voor als u bent opgenomen in het ziekenhuis. Er is ook een poliklinische apotheek, waar u zelf uw medicijnen kunt ophalen. Daarnaast beschikken we over een Apotheek Service Punt.

Apotheek

Nij Smellinghe heeft een poliklinische apotheek. Deze apotheek is een samenwerking tussen Nij Smellinghe en de apothekers in de regio. Deze apotheek is 24 uur per dag bereikbaar. Heeft uw behandelaar medicijnen voorgeschreven? Dan kunt u ze ophalen tussen 8.00 en 00.00 uur. Niet spoedeisende vragen kunt u ook stellen via de mail (zie contactgegevens).

Avond/weekend apotheek

Op werkdagen zijn wij een ‘gewone apotheek’. In de avonden, weekenden en op feestdagen zijn wij een spoed apotheek. U kunt dan alleen met een spoedrecept bij ons terecht. Dit spoedrecept krijgt u meestal via de Dokterswacht of Spoedeisende Hulp.

Diensttarieven

Als u buiten de reguliere openingstijden uw medicijnen haalt bij de poliklinische apotheek geldt er een andere prijs. Dit noemen we het diensttarief. Dit is voor onze aanwezigheid en dienstverlening op tijden dat uw eigen apotheek gesloten is. Op dit moment is de hoogte van dit bedrag 58,51 euro inclusief BTW per receptregel. Dit bedrag wordt opgeteld bij de prijs van de medicijnen die u haalt.

Openingstijden

De poliklinische apotheek is dag en nacht bereikbaar. Alleen wanneer u spoedmedicatie nodig heeft, kunt u ’s nachts bij ons terecht. We vragen u om andere medicijnen tussen 8.00 en 00.00 uur op te halen.

Contactgegevens

Naar het ziekenhuis

Naar de poliklinische apotheek

Email: poli.apotheek@nijsmellinghe.nl

Bent u een zorgverlener? Klik dan hier voor contactgegevens.

Veelgestelde vragen