Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Afspraak maken

Voor een bezoek aan onze poliklinieken heeft u altijd een verwijzing van uw huisarts nodig. De afspraak voor het eerste bezoek kan uw huisarts voor u maken, of u maakt zelf een afspraak. We zetten de mogelijkheden voor u op een rijtje.

Afspraak maken digitaal

U kunt via Mijn Nij Smellinghe ook zelf een afspraak maken. Voor de volgende poliklinieken kunt u zelf digitaal een afspraak maken via Mijn Nij Smellinghe:

Afspraak maken via Mijn Nij Smellinghe

Afspraak maken via de telefoon

Kunt u digitaal geen afspraak maken? Dan kan u ook telefonisch contact opnemen met de polikliniek. Het telefoonnummer vindt u in uw verwijsbericht. U kunt alle contactgegevens van de poliklinieken ook op deze website vinden door op de betreffende polikliniek te klikken. Hier vindt u een overzicht van al onze afdelingen.

Afspraak maken via Zorgdomein

Wanneer uw huisarts of specialist u doorstuurt naar een polikliniek van Nij Smellinghe, dan doet hij of zij dat meestal via Zorgdomein. Dit is een digitaal verwijssysteem voor verwijzers. Een medewerker van onze polikliniek neemt daarna contact met u op om een afspraak in te plannen.

Afspraak maken aan de balie

Ook aan de balie van de polikliniek kunt u een afspraak maken. Vaak gaat dat om een vervolgafspraak. 

Legitimeren in ziekenhuis Nij Smellinghe

Iedereen die in het ziekenhuis komt moet zich kunnen legitimeren. Deze wettelijke legitimatieplicht geldt voor iedereen, dus ook voor kinderen vanaf de geboorte. De legitimatieplicht houdt in dat u bij elk bezoek aan het ziekenhuis een geldig legitimatiebewijs moet kunnen laten zien. Lees meer over legitimeren in ziekenhuis Nij Smellinghe