Spring naar inhoud

In verband met extra maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), kan het zijn dat de informatie op deze pagina niet klopt. Houd voor actuele informatie rondom het coronavirus deze pagina in te gaten.

BeterDichtbij

Snel en eenvoudig een antwoord op uw vraag
U kunt via de BeterDichtbij app, uw vragen stellen aan ons ziekenhuis en uw behandelaar (bijvoorbeeld uw arts) voor de poliklinieken van Nij Smellinghe. Heeft u een algemene vraag of een vraag over een onderzoek of behandeling? In sommige gevallen kan een appgesprek ook een bezoek aan de polikliniek vervangen. Stuur een appje naar de polikliniek waar u zelf patiënt bent. De polikliniek medewerker, receptie of uw arts/zorgverlener stuurt u een appje terug met het antwoord op uw vraag. U krijgt zo snel mogelijk antwoord, in ieder geval binnen drie werkdagen. 

Hoe kan ik de app gebruiken?
Als u voor een afspraak in het ziekenhuis komt dan nodigt uw behandelaar u uit om de app te gebruiken. U ontvangt een korte uitleg en een folder over het gebruik van de BeterDichtbij app. In deze folder staat stap voor stap beschreven hoe u de app installeert en hoe u het gesprek met uw behandelaar activeert. BeterDichtbij is een veilige en gratis app. De inhoud van de berichten is alleen toegankelijk voor de afdeling waaraan het bericht wordt gestuurd.   

Algemene vragen
Iedereen kan de BeterDichtbij app gebruiken voor algemene vragen over Nij Smellinghe. Bijvoorbeeld over het parkeren of de bezoektijden. U krijgt dan antwoord van de medewerkers van de receptie.

Beeldbellen
Met BeterDichtbij kunt u ook beeldbellen. U praat dan met uw zorgverlener via het scherm van uw smartphone of tablet. Vraag op de polikliniek waar u patiënt bent, wat precies de mogelijkheden zijn. 

App downloaden 
U kunt de BeterDichtbij app gratis downloaden in de App Store of via Google Play. In het videofilmpje op deze pagina leggen we uit hoe u zich kunt registreren

d6c10e8b-a52e-5837-80cd-fc9b2542dce987c48dc6-d6ff-518a-a48c-4a96ddea3aae

Vragen of hulp nodig?
Heeft u vragen over het installeren van de app en bent u nog in het ziekenhuis? Dan helpen onze medewerkers u graag verder.  Bent u niet meer in het ziekenhuis of heeft u andere vragen over het gebruik van de app? Bekijk hier de veelgestelde vragen of neem contact op met de servicedesk va BeterDichtbij: 085 27 35 398 of service@beterdichtbij.nl.

Folder gebruik BeterDichtbij app

  1. pdf Gebruik BeterDichtbij app 2,8 MB Download

Activatie BeterDichtbij app

  1. pdf Activatie BeterDichtbij app 1 MB Download
Registreren BeterDichtbij