Spring naar inhoud

Workshop 'Ontspannen wandelen'

voor fertiliteitspatiënten van Nij Smellinghe

Praktische informatie

Locatie
Parkeerplaats van restaurant 'het Witte Huis' in Olterterp

Speciaal voor fertiliteitspatiënten van ziekenhuis Nij Smellinghe wordt een workshop 'Ontspannen wandelen' georganiseerd.

Als je spanning, onzekerheid, teleurstelling en verdriet in je leven ervaart, is het namelijk heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

Week van de vruchtbaarheid
Van maandag 5 november t/m zondag 11 november is het de Europese Week van de Vruchtbaarheid. Freya zet deze week in Nederland het thema 'Zorg voor jezelf' op de kaart. Op allerlei manieren vraagt Freya in deze week aandacht voor vruchtbaarheid.

Aandacht voor jou, als fertiliteitspatiënt
Ook wij willen graag aandacht besteden aan dit thema in deze week. Want goed voor jezelf zorgen, het klinkt zo makkelijk. Toch is het vaak knap lastig! Je moet zoveel- van anderen, maar misschien vooral van jezelf. Daarom organiseren wij speciaal voor jou kosteloos, in een ongedwongen setting, een workshop 'ontspannen wandelen' door de bossen van Olterterp.

Datum:                zaterdag 10 november 2018
Tijd:                      13.00 uur – 15.00 uur
Locatie:               Parkeerplaats van restaurant 'het Witte Huis' in Olterterp

De workshop
De workshop wordt gegeven door een vitaliteitscoach van Sun en Wol. In deze workshop leer je je makkelijker te ontspannen en af en toe de dagelijkse stress achter je te (kunnen) laten. We wandelen in een rustig tempo (ongeveer 3 à 3,5 kilometer) en wisselen dat af met adem- en ontspanningsoefeningen. Ook lopen we een stuk in stilte waarbij we volop onze zintuigen zullen gebruiken en ervaren wat de natuur met ons doet. Het programma duurt normaliter (iets meer dan) anderhalf uur. Omdat we over bospaden zullen wandelen is het aan te raden om goede wandelschoenen aan te trekken.

Meld je aan
Wil je deelnemen aan de workshop? Meld je dan snel aan, want VOL = VOL. Je kunt je tot woensdag 7 november aanmelden via www.nijsmellinghe.nl/workshopontspannenwandelen. Heb je vragen dan kun je een mailtje sturen naar fertiliteit@nijsmellinghe.nl.