Spring naar inhoud

Hart- en Vaatcafé (Geannuleerd)

Onderwerp: Hartkleppen

Praktische informatie

Locatie
Ziekenhuis Nij Smellinge
vergaderzaal 5

Ziekenhuis Nij Smellinghe organiseert in samenwerking met de Harteraad het Hart- en vaatcafé op dinsdag 24 maart 2020. Deze keer staat het onderwerp 'hartkleppen' centraal. Het hart- & vaatcafé is bedoeld voor patiënten en geïnteresseerden.

Tijdens het hart- en vaatcafé krijgt u les over hoe hartkleppen eruit zien. Dit aan de hand van preparaten (varkensharten). De cardioloog informeert u over de mogelijke defecten aan hartkleppen en de daarop volgende mogelijk behandelingen en ingrepen. Een patiënt met een hartklep vervanging vertelt over zijn ervaring en de impact die de ingreep op hem als persoon heeft gehad en nog heeft. Tot slot vertelt de Harteraad over wat zij als patiënten vereniging kan doen voor hart- en vaatpatiënten. De avond wordt afgesloten met een panelsessie waarin u vragen kunt stellen aan de sprekers.

Praktische informatie 
Datum:       dinsdag 24 maart 2020
Tijd:             19.30 uur tot 21.30 uur
Locatie:       Ziekenhuis Nij Smellinghe, vergaderzaal 5
                     Compagnonsplein 1, Drachten

Meld u aan 
U kunt aanmelden door op de knop 'Ik meld mij aan voor het hart- en vaatcafé' te klikken. U ontvangt na aanmelding een bevestigingsmail. Dit is tevens uw entreebewijs. De toegang is gratis. 
Let op: u wordt doorgestuurd naar de website van de Harteraad.

Ik meld mij aan voor het hart- en vaatcafé