Spring naar inhoud

Zondagmiddagconcert met troubadour Adri de Boer

Praktische informatie

Locatie
Ziekenhuis Nij Smellinghe. Restaurant bij de hoofdingang van het ziekenhuis rondom de zwarte vleugel.

Troubadour Adri de Boer verzorgt zondagmiddag 29 december van 15.30 – 16.30 uur het zondagmiddagconcert in ziekenhuis Nij Smellinghe. Patiënten, familie en vrienden, medewerkers, bezoekers en andere belangstellenden zijn van harte welkom. Toegang is gratis.

Hartverwarmende luisterliedjes

Adri is een troubadour ten voeten uit. De hartverwarmende luisterliedjes van deze singer-songwriter raken een gevoelige snaar. Tien keer stond de Friestalige zanger met zijn liedjes in de finale van het Friese songfestival ‘Liet’. Twee keer won hij met zijn melodieuze vertolking van een eigen lied.

Zijn programma omvat prachtige luisterliedjes door hem begeleid op gitaar en of piano. Ingetogen en dan weer uitbundig. Altijd uit het hart.

Doel van de concerten
Het doel van de zondagmiddagconcerten  is om muziek een plek te geven in het ziekenhuis om het welzijn van de patiënten, bezoekers en medewerkers te bevorderen. Muziek raakt mensen, roept gevoelens op, zorgt voor afleiding en daardoor neemt welbevinden, ontspanning en gastvrijheid toe.

Organisatie
De concerten worden georganiseerd en gecoördineerd door de werkgroep Muziek Nij Smellinghe en zijn mede mogelijk gemaakt door de Stichting Vrienden van Nij Smellinghe.