Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het Coronavirus: www.nijsmellinghe.nl/corona.

Informatie trainingen Wond en Compressie 2022

Ervaring en kennis delen staat bij het EWC (Expertisecentrum Wond en Compressie) centraal. Jaarlijks organiseren wij twee trainingen: de ‘Basistraining Compressie’ en de ‘Training wondzorg’.

Tijdens deze trainingen houden we rekening met de COVID-maatregelen die op dat moment gelden.

Basistraining compressie

Wil je leren zwachtelen en achtergrondinformatie krijgen over compressietherapie, dan kun je deelnemen aan de Basistraining Compressie. Bij deze training wordt ingegaan op vragen als: waarom zwachtelen? Bij welke patiënten? En wanneer juist niet? Je krijgt ins en outs over compressiemateriaal en je leert praktisch zwachtelen waarbij je oefent op elkaar.

Wanneer: vrijdag 4 november 2022
Tijd: 9.00 - 17.00 uur
Waar: Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten
Prijs: € 150,- per persoon

Training Wondzorg

Heb je tijdens je werk veel te maken met wondzorg in de breedste zin van het woord, dan is de Training Wondzorg een aanvulling op je ervaring. Tijdens deze training behandelen we veel soorten wonden en nemen we je mee in de wereld van wondbedekkers. Door middel van een duidelijk wondprotocol leren we je de juiste producten te kiezen. Onder andere aan de hand van foto's ga je met de andere deelnemers casuïstiek onder de loep nemen.

Wanneer: vrijdag 18 november 2022
Tijd: 13.00 - 17.00 uur. 
Waar: Ziekenhuis Nij Smellinghe Drachten
Prijs: € 120,- per persoon

Incompany trainingen

Heb je als afdeling of groep een gezamenlijke trainingsbehoefte rondom wond en compressie? Dan is het ook mogelijk om een incompany training op maat te maken. Op locatie, dus in jullie eigen praktijkruimte en aan te passen aan jullie specifieke vraag.

Na alle trainingen ontvang je een certificaat en een reader of hand out.

Aanmelden

Aanmelden voor bovenstaande trainingen kan via onderstaand aanmeldformulier.

Meer weten?

Wil je meer informatie of heb je vragen over de trainingen dan kun je contact opnemen via wondencompressie@nijsmellinghe.nl

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmeldformulier trainingen Wond- en Compressiezorg 2022

Trainingen

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.