Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Microdermabrasie

Microdermabrasie is een speciale methode en op het moment de meest populaire techniek voor huidverjonging. Bij de moderne microdermabrasie-behandeling wordt met behulp van geavanceerde apparatuur, op pijnloze wijze, een fijne straal steriele microkristallen langs de huid gezogen. Dode en beschadigde huidcellen worden hierdoor verwijderd.

De mate van afschuring (peeling) van het te behandelen lichaamsdeel is regelbaar en varieert per gebied en per huidtype en indicatie. Deze vorm van peeling stimuleert de collageenproductie, waardoor nieuwe huidcellen ontstaan die de buitenste huidlaag zachter, gladder en jonger maken.

Microdermabrasie

De huidtherapeut kan met deze apparatuur in principe alle lichaamsdelen behandelen. Deze techniek is eveneens geschikt voor alle huidtypen. De te behandelende indicaties zijn:

  • Rimpels
  • Acne
  • Lever en ouderdomsvlekken
  • Vergrote poriën
  • Huidverkleuringen

Hoewel de verschijning van littekens zal vervagen, zal nooit het litteken in zijn geheel verdwijnen. Afhankelijk van de diepte en de grote van het littekens en/of de huidaandoening zijn diverse behandelingen noodzakelijk.

Worden alle behandelingen vergoed?

Veel behandelingen bij de Huid- en laserkliniek worden vanuit uw aanvullende verzekering vergoed door uw zorgverzekeraar. Denk bijvoorbeeld aan het ontharen in het gelaat, acnetherapie of camouflage. Let op: er moet wel een medische indicatie zijn. De meer cosmetische behandelingen zijn voor eigen rekening. Informeer daarom altijd bij uw zorgverzekeraar.

Download hier de prijslijst van de Huid- en Laserkliniek