Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Doktersassistent

Stage lopen als doktersassistent

Als doktersassistent heb je veel verschillende taken. Dat zorgt voor een erg afwisselende baan. Je houdt je bezig met het assisteren en ondersteunen van de dokter of een andere behandelaar door instrumenten klaar te leggen en te onderhouden. Maar je verricht ook zelfstandig medische praktijkhandelingen.

Informatie

Als doktersassistent ben jij het eerste aanspreekpunt voor de patiënt. Jij zorgt voor een gastvrij ontvangst op de afdeling. Daarnaast houd je de patiëntengegevens bij, maak je afspraken en voer je medische gegevens en correspondentie in.

Waar ga je aan de slag?

Als stagiairs van de opleiding Doktersassistent plaatsen we je bij één van onze poliklinieken. Welke polikliniek dit is, hangt af van de stageplaatsen die op dat moment beschikbaar zijn.

Solliciteren

Volg jij de opleiding Doktersassistent bij ROC Friese Poort en zoek je een stageplaats in Nij Smellinghe? Maak jouw wens dan kenbaar aan de stage-coördinator van jouw school. Hij of zij kan je meer informatie geven over de mogelijkheden en de vervolgstappen die je moet nemen.

Belangrijk om te weten

Met betrekking tot de opleiding Doktersassistent hebben wij samenwerkingsafspraken met ROC Friese Poort Leeuwarden.