Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Voorstellen: oogarts drs. Nicole Sillevis Smitt-Kamminga

Sinds begin dit jaar werkt drs. Nicole Sillevis Smitt-Kamminga als oogarts in ziekenhuis Nij Smellinghe. Haar specialisaties zijn droge ogen, tranende ogen, maculadegeneratie en cataract. Ze stelt zich graag aan u voor.

“In 2009 ben ik aan de UMC Groningen afgestudeerd als oogarts. Daarna heb ik negen jaar als staflid in het UMCG gewerkt, als specialist maculadegeneratie en sicca/traanwegen. Op 1 januari 2021 ben ik tot de maatschap Oogheelkunde toegetreden. De afgelopen drie jaar was ik binnen de maatschap al werkzaam als waarnemer. Momenteel woon ik met mijn gezin in de buurt van Drachten. Mijn man Henk en ik hebben twee dochters van 11 en 10 jaar, daarnaast hebben we twee honden en een stel kippen. In mijn vrije tijd houd ik van koken, lezen en tuinieren. Ik werk met veel plezier in Nij Smellinghe en kijk er naar uit om samen met u de beste zorg voor onze patiënten te leveren!”