Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

U komt bloedprikken

Door het coronavirus COVID-19 is het ziekenhuis anders ingericht dan u gewend bent. Veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. De noodzakelijke maatregelen, onder andere 1,5 meter afstand, zorgen ervoor dat we minder mensen tegelijk kunnen ontvangen. Wat betekent dit voor het bloedprikken in en buiten Nij Smellinghe? 

Laatste update: 9 november 2021

Prikpunten Nij Smellinghe

Voor bloedafname kunt u tussen 7.00 en 17.00 uur terecht in het Afnamelaboratorium in Nij Smellinghe. De meest actuele prikpunten in de regio van Nij Smellinghe en de openingstijden hiervan vindt u op deze pagina.

Tijdelijk 2e afnamelaboratorium i.v.m. corona

Als u komt voor bloedafname op aanvraag van uw huisarts, verloskundige, de trombosedienst of medisch specialist van een ander ziekenhuis en u verder niet in Nij Smellinghe hoeft te zijn, kunt u zich melden bij Afnamelaboratorium 2. U heeft hiervoor geen afspraak nodig. 

Afnamelaboratorium 2 zit links van de Dokterswacht naast de hoofdingang op het terrein van Nij Smellinghe. U wordt verzocht vooraf de gezondheidscheck te doen, deze vindt u hier. Kom bij voorkeur alleen, en alleen als u geen verkoudheidsklachten heeft. Semen moeten nog wel ingeleverd worden op route 46 in het ziekenhuis. 

Indien u corona gerelateerde klachten heeft (zoals verkoudheid, keelpijn, hoesten, koorts, etcetera) en wel bloed moet laten prikken, verzoeken wij u te wachten op uw corona testresultaat van de GGD. Met een negatieve test bent u welkom. Indien de afname hier niet op kan wachten, kan uw huisarts hierover telefonisch contact opnemen met telefoonnummer 0512 588 821

Terug naar de coronapagina