Spring naar inhoud

Ter voorbereiding op uw bezoek leest u hier de actuele informatie en basisadviezen rondom het coronavirus COVID-19: www.nijsmellinghe.nl/corona.

U komt bloedprikken

Komt u naar Nij Smellinghe voor bloedafname of om andere lichaamsmaterialen (zoals urine) af te leveren? Dat kan bij het Afnamelaboratorium. 

Laatste update: 15 april 2022

Prikpunten Nij Smellinghe

Voor bloedafname kunt u tussen 7.00 en 17.00 uur terecht in het Afnamelaboratorium in Nij Smellinghe. De meest actuele prikpunten in de regio van Nij Smellinghe en de openingstijden hiervan vindt u op deze pagina.

Afnamelaboratorium 2

Als u komt voor bloedafname op aanvraag van uw huisarts, verloskundige, de trombosedienst of medisch specialist van een ander ziekenhuis en u verder niet in Nij Smellinghe hoeft te zijn, kunt u zich melden bij Afnamelaboratorium 2. U heeft hiervoor geen afspraak nodig. Semen moeten nog wel ingeleverd worden op route 46 in het ziekenhuis. Afnamelaboratorium 2 zit links van de Dokterswacht naast de hoofdingang op het terrein van Nij Smellinghe. 

Heeft u klachten die passen bij het coronavirus COVID-19? Doe een test. Bij een negatieve test (maximaal twee dagen oud) mag u naar Nij Smellinghe komen. We verzoeken u om een chirurgisch mondneusmasker type IIR te dragen (gratis beschikbaar bij de ingangen).

Terug naar de coronapagina