Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

U heeft een afspraak

Door het coronavirus COVID-19 is het ziekenhuis anders ingericht dan u gewend bent. Veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. De noodzakelijke maatregelen, onder andere 1,5 meter afstand, zorgen ervoor dat we minder mensen tegelijk kunnen ontvangen. Wat betekent dit voor uw afspraak in Nij Smellinghe?

Laatste update: 14 januari 2022

Draag een chirurgisch mondneusmasker type IIR

Draag in het ziekenhuis een chirurgisch mondneusmasker type IIR. Dit geldt voor iedereen in de leeftijd vanaf 13 jaar (patiënten, bezoekers, begeleiders, medewerkers, leveranciers). Het dragen van een eigen stoffen mondneusmasker is niet toegestaan. De mondneusmaskers zijn gratis verkrijgbaar bij de verschillende ingangen van ons ziekenhuis. Als u gaat zitten en 1,5 meter afstand van anderen kunt bewaren, mag het mondneusmasker af.

Kom alleen

Wij vragen u nadrukkelijk om alleen (zonder partner, begeleider etc.) naar uw afspraak te komen. Breng ook geen kinderen mee als die geen afspraak hebben in het ziekenhuis. Als begeleiding noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij kinderen jonger dan 18 jaar of als u mindervalide bent, dan mag u één persoon zonder klachten meenemen naar uw afspraak. Begeleiding gaat in overleg met de afdeling waar u een afspraak heeft. 

Doe de gezondheidscheck

Voordat u naar het ziekenhuis komt willen we u vragen om de gezondheidscheck op onze website in te vullen. Wij vragen u deze naar waarheid in te vullen. Alle vragen met ‘Nee’ beantwoord? Dan kunt u veilig naar ons ziekenhuis. Minimaal één vraag met ‘Ja’ beantwoord? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende afdeling/polikliniek voor overleg. 

Doe de gezondheidscheck Terug naar de coronapagina