Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Gezondheidscheck

Beste patiënt/bezoeker,

Voordat u naar het ziekenhuis komt willen we u vragen om de onderstaande vragen te beantwoorden die passen bij het coronavirus COVID-19. Wij vragen u deze naar waarheid in te vullen. Alle vragen met ‘Nee’ beantwoord? Dan kunt u veilig naar ons ziekenhuis. Minimaal één vraag met ‘Ja’ beantwoord? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende afdeling/polikliniek voor overleg. 

Digitaal triage

Heeft u op dit moment of de afgelopen 7 dagen klachten van verkoudheid, keelpijn, hoesten, moeheid, algehele malaise, koorts (≥ 38°C), kortademigheid, spier- of hoofdpijn, diarree, geur- of smaakverlies?
Bent u de afgelopen 14 dagen positief getest op corona?
Bent u korter dan 10 dagen geleden in contact geweest met een coronaverdachte of positieve huisgenoot/partner/patiënt?
Bent u door de GGD benaderd voor bron- en contactonderzoek?
Bent u de afgelopen 10 dagen in land/risicogebied met oranje of rood reisadvies geweest of was u buiten Europa? (bij terugkomst uit een groen of geel land/risicogebied raden wij aan het overheidsadvies op te volgen en een zelftest af te nemen)

om

U kunt Nij Smellinghe bezoeken

U kunt veilig naar ons ziekenhuis.

U kunt Nij Smellinghe niet betreden

Neem telefonisch contact op met de betreffende afdeling/polikliniek voor overleg.