Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Gezondheidscheck

Beste patiënt/bezoeker,

Wij vragen u om onderstaande vragen te beantwoorden voordat u naar Nij Smellinghe komt. Vul de antwoorden naar waarheid in. Alle vragen met ‘Nee’ beantwoord? Dan kunt u veilig naar ons ziekenhuis komen. Minimaal één vraag met ‘Ja’ beantwoord? Neem dan telefonisch contact op met de betreffende afdeling/polikliniek voor overleg. 

Digitaal triage

Heeft u op dit moment of de afgelopen 7 dagen klachten van verkoudheid, keelpijn, hoesten, moeheid, algehele malaise, koorts (≥ 38°C), kortademigheid, spier- of hoofdpijn, diarree, geur- of smaakverlies?
Bent u de afgelopen 5 dagen positief getest op corona?
Bent u korter dan 10 dagen geleden in nauw contact geweest met een corona-positief persoon?
Bent u de afgelopen 10 dagen in land/risicogebied met oranje of rood reisadvies geweest of was u buiten Europa? (bij terugkomst uit een groen of geel land/risicogebied raden wij aan het overheidsadvies op te volgen en een zelftest af te nemen)

om

U kunt Nij Smellinghe bezoeken

Onze basisadviezen: - Gun elkaar de ruimte - Was uw handen regelmatig - Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog - Doe voor uw bezoek aan Nij Smellinghe een zelftest - Haal een vaccin, booster- of herhaalprik

Let op:

Neem telefonisch contact op met de betreffende afdeling/polikliniek voor overleg.