Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Actuele maatregelen in Nij Smellinghe

Veiligheid van onze patiënten, bezoekers en medewerkers staat op de eerste plaats. Daarom zijn er in Nij Smellinghe een aantal maatregelen.

Laatste update: 14 januari 2022

Gezondheidscheck

Beantwoord een aantal vragen over uw gezondheid en de symptomen die horen bij het coronavirus COVID-19.

Doe hier de gezondheidscheck

Draag een chirurgisch mondneusmasker type IIR

Draag in het ziekenhuis een chirurgisch mondneusmasker type IIR. Dit geldt voor iedereen in de leeftijd vanaf 13 jaar (patiënten, bezoekers, begeleiders, medewerkers, leveranciers). Het dragen van uw eigen stoffen mondneusmasker is niet toegestaan. De mondneusmaskers zijn gratis verkrijgbaar bij de verschillende ingangen van ons ziekenhuis. Als u gaat zitten en 1,5 meter afstand van anderen kunt bewaren, mag het mondneusmasker af.

Kom alleen

Wij vragen u nadrukkelijk om alleen (zonder partner, begeleider etc.) naar uw afspraak te komen. Breng ook geen kinderen mee als die geen afspraak hebben in het ziekenhuis. Als begeleiding noodzakelijk is, bijvoorbeeld bij kinderen jonger dan 18 jaar of als u mindervalide bent, dan mag u één persoon zonder klachten meenemen naar uw afspraak. Begeleiding gaat in overleg met de afdeling waar u een afspraak heeft.

Restaurant

Het Polirestaurant van Nij Smellinghe is geopend voor patiënten en bezoekers. Elke werkdag van 8.30 tot 16.00 uur. Restaurant 'Smakelijk' (bij de centrale hal) is gesloten. U kunt in dit restaurant wel gebruikmaken van take away. 

Terug van oranje of rood gebied

Komt u terug uit een oranje of rood gebied en heeft u binnen tien dagen een afspraak in Nij Smellinghe? Dan vragen wij u om uw afspraak uit te stellen. Neem contact op met de desbetreffende polikliniek

Terug naar de coronapagina