Spring naar inhoud

Om de kans op verspreiding van het coronavirus (COVID-19) te verkleinen gelden er extra maatregelen in Nij Smellinghe. Kijk voor actuele informatie op www.nijsmellinghe.nl/corona.

Zwangeren- en borstvoedingsvoorlichting (Instagram live)

Praktische informatie

Locatie
Instagram Live: www.instagram.com/vrouwkind_nijsmellinghe

Zwangerenvoorlichting

Online voorlichting

Ben je zwanger en wil je meer informatie over bevallen in het ziekenhuis en/of thuis? Het Verloskundig Samenwerkingsverband Drachten en Omgeving organiseert op dinsdag 30 november 2021 weer een online voorlichtingsavond, live via Instagram.

Je kunt vooraf je vragen stellen door alvast een DM te sturen via Instagram of tijdens de live voorlichtingsavond je vraag stellen in de chat (op Instagram).

Bezoek de Instagrampagina

Mogelijkheden

In verband met corona vinden er momenteel geen voorlichtingsavonden plaats in Nij Smellinghe. Je kunt je laten informeren door onze gynaecoloog Esther Nijhuis via de video op deze pagina. Ook vind je daar een video met een rondleiding over de Kraamafdeling en Verloskamers in Nij Smellinghe.

Borstvoedingsvoorlichting

Na afloop van de zwangerenvoorlichting geven lactatiekundigen borstvoedingsvoorlichting. Wil je straks borstvoeding geven? Wij vertellen je er graag alles over, zodat je een goede start hebt met je kleintje. We zien je graag op Instagram Live.

Live

Dinsdag 30 november om 19.30 uur starten we met de online voorlichtingsavond. Graag tot dan!