Spring naar inhoud

In verband met extra maatregelen rondom de verspreiding van het coronavirus (COVID-19), kan het zijn dat de informatie op deze pagina niet klopt. Houd voor actuele informatie rondom het coronavirus deze pagina in te gaten.

Voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen (geannuleerd)

Praktische informatie

Locatie
Ziekenhuis Nij Smellinghe

Ben je 28 of meer weken zwanger en wil je meer informatie over bevallen thuis en/of in het ziekenhuis? Het Verloskundig Samenwerkingsverband Drachten en Omgeving organiseert meerdere malen per jaar een voorlichtingsavond. Iedereen die je tijdens de zwangerschap, de bevalling en kraambed tegenkomt is aanwezig tijdens deze avond. Je komt tijdens speeddates aan tafel met een gynaecoloog, eerstelijns verloskundige, klinisch verloskundige, obstetrieverpleegkundige en de kraamverzorgster. Bereid je thuis alvast voor op de vragen die je tijdens de speeddates wilt stellen. Aansluitend is er een rondleiding over de Kraamafdeling en de Verloskamers.

Voorlichtingsdata 2020

  • Dinsdagavond 29 september 2020
  • Dinsdagavond 27 oktober 2020
  • Dinsdagavond 24 november 2020

De avonden starten om 19.30 uur en zijn rond 21.00 uur afgelopen. Deze voorlichtingsavonden zijn gratis.

Aanmelden kan via onderstaand formulier. Heb je vragen dan kun je tijdens kantooruren contact opnemen via 0512 588 520.

Dit formulier verwerkt persoonsgegevens. Meer weten over de verwerking van persoonsgegevens? Lees er meer over in onze privacyverklaring.

Aanmelden voorlichtingsavond voor zwangere vrouwen 2020

Ik meld mij/ons aan voor: (Optioneel)
Uitgerekende datum

Alle velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.